Ny konsultchef för Ghost Competence Skellefteå

Ghost Competence i Skellefteå presenterar nu ännu en ny medarbetare till vårt team, Ellen Berg. Hon har både jobbat som kontorschef på Svea exchange och som konsultchef på ett annat bemannings och rekryteringsföretag. Vi kan inget annat än att kännas oss stolta över att ha Ellen i vårt team.

Ghost Competence i Skellefteå presenterar nu ännu en ny medarbetare till vårt team, Ellen Berg. Hon har både jobbat som kontorschef på Svea exchange och som konsultchef på ett annat bemannings och rekryteringsföretag. Vi kan inget annat än att kännas oss stolta över att ha Ellen i vårt team.

På Ghost Competence kommer hon att jobba som konsultchef.

Nedan hittar ni en kort intervju med henne.

 

 

Berätta lite om dig själv och din bakgrund

Jag är 38 år, bor i en villa på Moröbacke tillsammans med min man och våra två barn.
Åker gärna till Vemdalen under vinterhalvåret för slalomåkning annars är sommaren min årstid, då jag älskar sol och värme! Jag har tidigare arbetat som Kontorschef på Svea Exchange och som konsultchef på ett annat bemannings och rekryterings företag.

Du har jobbat med bemanning och rekrytering tidigare. Vad är det med denna bransch som lockar dig?

När jag tidigare arbetade med mina egna rekryteringar internt på Svea Exchange kände jag ofta känna att tiden inte räckte till. Fantastiskt kul att nu få hjälpa kunder med deras rekryteringar och underlätta dem i deras dagliga arbete och verksamhet. Det är en spännande bransch med många möten och kontakter.

Hur tycker du att Skellefteå som företagsstad har förändrats de senaste 10 åren?

Det har hänt en hel del i Skellefteå det senaste 10 åren, fler företag etablerar sig. Utelivet har verkligen blomstrat i Skellefteå, numera finns det en hel del trevliga restauranger att besöka. Gratis evenemang som Trästocks och Flotten gör också Skellefteå till en mer attraktiv stad. En stad i liv och rörelse gör också att det är lättare att locka kandidater att bosätta sig i Skellefteå.

Vad kan du bidra med för att öka tillväxten och arbetstillfällen i Skellefteå?

Marknadsföra Skellefteå som stad, alla som bor här är också ambassadörer. Viktigt att plocka fram vad som är bra med Skellefteå, varför ska jag etablera mitt företag här och vad gör Skellefteå till en plats jag vill bo på?