Ny stjärna till Ghost Competence Luleå

Vårt kontor i Luleå växer och en ny medarbetere har anställts. Det är Maria Lundgren som kommer att ta sig an uppdraget som konsultchef. Hon kommer närmast från Company Line. Hon brinner för att visa upp fördelarna med att bo och arbeta i Luleå. 

Berätta lite om dig själv och din bakgrund (yrkesmässigt)
Jag har tidigare jobbat inom profilbranchen som säljare hos Company Line i 5 år, före det har jag gjort en hel del år på Telia som bland annat projektadministratör och säljkoordinator

Varför valde du att byta inriktning och börja jobba med bemanning och rekrytering.
Kändes som en rolig och spännande utmaning att helt få byta bana. Känns otroligt roligt att få hjälpa företag att hitta rätt kompetens och samtidigt kunna underlätta för dem så att de under tiden kan fokusera på sin egna verksamhet.

Hur tycker du att Luleå som företagsstad har förändrats de senaste 10 åren
Det händer otroligt mycket och många företag som etablerar sig här uppe samt befintliga som utökar. Hela Luleå känns på ”G”, roligt att gå på t ex Näringslivsfrukostar och få höra alla duktiga människor som lyfter Luleå.

Vad kan du bidra med för att öka tillväxten och arbetstillfällen i Luleå
Jag hoppas givetvis att jag ska kunna vara en bra ambassadör för Luleå och Norrbotten, vi har det otroligt bra här uppe! Nära till mycket faktiskt! – naturen, vänner, jobben, universitetet, flygplatsen - inga bilköer! Borde vara attraktivt för både företag och de som ska arbeta att förstå att det är rätt nice!