Arbeta hos Fastec i Skellefteå

Fastec har en bred och erfaren personalkompetens där alla tillför sitt yttersta för att du ska känna stöd i olika moment. Vi värdesätter att arbetsplatsen är en lättsam miljö där vi hjälps åt för att driva varje projekt till framgång. Som anställd hos Fastec är du en del av en gemenskap och vi försöker ha roligt tillsammans både på och utanför arbetet.

 

 

Sakkunnig inom VVS

Vi söker dig som är tekniskt utbildad inom VVS och värdesätter en framåtlutad och ambitiös person som gillar att ta för sig. Då rollen innefattar stort eget ansvar i många delar av jobbet krävs ett strukturerat arbetssätt, både operativt men även administrativt.

Projekteringsledare

Som projekteringsledare deltar du ofta i flera projekt samtidigt vilket betyder att du måste ha egenskapen att driva flera uppdrag parallellt och ha förmågan att prioritera arbetsflödet effektivt.Vi tillhandahåller löpande utbildning och kompetensutveckling som erfordras för tjänsten.

 

Information om kundföretaget

Fastec är specialiserade på totalentreprenader inom segmenten affärsbyggnader, idrottshallar och industribyggnader. Företaget bildades 1978 som ett unikt koncept av en kedja med lokala byggare (medlemsföretag) och med ett supportföretag som har kontor i Skellefteå. Idag är Fastec verksamma över hela landet, i huvudsak genom sina medlemsföretag samt en entreprenadgrupp i supportföretaget. Vi omsätter ca 1,0 mdr och är ca 50 medarbetare.