Ghost Sales

Säljstöd och mötesbokning

Vad är ni riktigt bra på?

Vi tycker att man ska göra det man kan bäst, därför ska ni fokusera på just er expertis och låta oss ta hand om era kundrelationer. Vi kan ta er från start till mål men även skräddarsy lösningar efter era behov.

Vi vill vara er kompetenspartner!

Mötesbokning

Vi börjar med en workshop, detta för att lära känna er som företag och vad just ni erbjuder. Därefter diskuterar vi tillsammans hur vårt gemensamma arbete fortsätter.

Utfallsmätning

Genom noggrann kartläggning under samtalen mäter vi utfallet och ger er en analys, på detta sätt får ni möjligheten att lära känna era kunder ännu bättre.

Digital leadgenerering

För bättre resultat hjälper vi er att nå fram genom digital marknadsföring. Vi kombinerar digitala utskick med efterföljande telefonsamtal.

Behovsanalyser

Vi kontaktar prospekts för kartläggning utifrån era önskemål. Analyserna gör en utmärkt grund för våra samtliga tjänster.

Prospektering

Vi tar fram ett önskat urval av företag som uppfyller era krav. Noga utvalt efter olika valfria segment.

Event- och seminariebokning

Vi ringer och bokar in de kunder som ni önskar ska delta på era aktiviteter. Detta går även utmärkt att kombinera med digitala utskick och uppföljning.

Uppföljning

Skräddarsys efter ert behov, helt beroende på er tidigare marknadsaktivitet.

Kontakt

 Kontakta oss om ni vill veta mer om hur vi kan hjälpa er.

Varför ni bör använda systematisk mötesbokning

Det är väl känt att alla organisationer och företag har olika mål och förutsättningar med sina affärer. En sak alla har gemensamt är att de måste jobba med sin nykundsbearbetning för att kunna växa. Kompetent kundbearbetning tar tid, det är här vi på Ghost Sales kommer in.

 

 

  • Beslutsfattarna blir allt svårare att nå. I genomsnitt krävs 8 försök för att nå önskad person. Vi löser detta åt er.

  • Din säljtid är dyrbar. Vi hjälper er att bli effektivare säljare och erbjuder kvalificerade möten.

  • Nya möjligheter. Vi kan effektivt testa ett nytt område med lokala kampanjer utan att ni behöver anställa.

  • Befintliga kundrelationer. Den tiden vi lägger på nykundsbearbetning kan ni lägga på era befintliga kundrelationer istället.

 

 

"Vårt samarbete med Ghost Sales har hjälpt oss få struktur och tempo på vår nykundsbearbetning på ett sätt som vi inte hade kompetensen för själva"
Leif Rehnström - Hello future

"Genom att samarbeta med Ghost Competence kan vi fokusera vårt försäljningsarbete på varma och välinformerade leads och på så sätt driva framgångsrika kampanjer mot en rad olika kundsegment"
Robert Tingelöf - Mestro

"Vårt samarbete med Ghost Sales har gett oss nya avtal och fördjupade kundkontakter"
Tommy Lundström - Autotech

 

 

Några härliga vänner